Make your own free website on Tripod.com
whuteva
Friends Photo Album
Home
About Me
My Writing or Artwork
Shoutouts to My Friends
Related Links
Contact Me
Photo Album
Friends Photo Album
Muat Turun / download

My friends.

batch.jpg
batch 70

intec.jpg
semasa kat Intec.

minyak.jpg
dengan rakan sekerja kat kampung

Here I put a picture of my friends and me enjoying ourselves at work.

team.jpg
my school basketball team

Orientasi
 

orientasi.jpg
Semasa kami diorientasikan.....
  • Beginilah keadaan kami ketika mula mula diorientasikan di bumi Korea Selatan ini.Pada masa tu keadaan amatlah 'best' sekali sehingga ada di kalangan sahabat sahabat kami dengan tidak tersengajanya lupa kepada keluarga di kampung.Mana idaknya, kat kepala masing masin dok terpikir jek camna nak jaga telur yang diberi supaya tidak hilang,pecah ataupon dirampas.
  • Namun apa yang pasti, ramai dikalangan sahabat sahabat aku tidak akan melupakan detik detik manis bersama senior senior dikala masa orientasi nan lampau.
tanyaorientasi.jpg
Muka yang sedih

  • hehehe..inilah salah satu muka sedih ketika diorientasikan..err..ada nampak sedih tak ni?.Time ni hari last orientasi,pasni ntah biler lagi kitorang boleh merasainya kembali..heheh....

airport.jpg
kat airport Incheon

  • Ni pula time kitorang first arrived at South Korea.Time tu kitorang rasa enjoy sakan ler...tp tak sedar yang kami ni bakal menempuh satu tempoh orientasi yang meriangkan.Barang barang  yang kami bawa bersama dari malaysia seperti bagasi,kekotak,anak patung ( budak pompuan ) , gitar ( mellore sorang jek yang bawak ) dimasukkan ke dalam lori dan diangkut ke tempat penginapan kami.Hajat hati nak gak letak satu gambar kat tempat penginapan sementara tu tapi takda resource.Lainkali aku akan cuba letak.

 
 
 
 
Lawatan sambil belajar di Kyongju time 3 Geb ( Level 3 )
klik kat gambo untuk tgk gambo yang saiz betoinye...

Happy Together
yoheng5.jpg
Kelas Level 3 Kursus Bahasa

 
 
  • Masa kitorang kekecik lagi, Level 3 Kursus Bahasa. kitorang telah pi kat satu tempat yang bersejarah di Korea ni yang diberi nama Kyongju. Time tu agak best ah walaopon aku sebenarnya tak enjoy pon sepanjang trip tu.Hehehe..aku ni jenis tak suka ngat jejalan, lelebih lagi kat Korea ni.Sumernye pasai aku ni tak leh nak makan makanan Korea..kalau aku leh makan tak ler tension ngat.Huhuhu...Gambo di atas ni adalah gambo bebudak kelas aku,yang kat depan yang kecik molek tu Sensengnim ( cikgu ) kelas aku...

yoheng4.jpg

                                                                                                            +++++>>>>>>>>>>
 
Time ni kitorang kat Muzium kat Kyongju.Alang alang dah sampai kat tempat bersejarah camtu mmg tak sah kalau tak singgah kat muzium kat sana...tu patung tu aku tak tau nama..lupa nak catit dalam buku plak..hehehe...
Time kat muzium tu aku rasa bosan giler nak mampos..huhuhu....jalan jalan camni mmg tak seswai ngat aku kot...aku rasa camtu aaa...

yoheng3.jpg

yoheng2.jpg
Ni Semasa kat aner ntah...lupa....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hmmm...ni gambar bebudak kelas aku termasuk aku ada sama dalam kelas tu.Time ni ler aku ada rasa enjoy  skit pasai aku ada lepak ngan cikgu cikgu aku..borak
borak skit walaopon kekadang aku tak paham apo pon yg diorang cakap

yoheng.jpg

keke