Make your own free website on Tripod.com
whuteva
Shoutouts to My Friends
Home
About Me
My Writing or Artwork
Shoutouts to My Friends
Related Links
Contact Me
Photo Album
Friends Photo Album
Muat Turun / download

You know who you are, but I'll throw you on here anyway. If you don't know what I'm talking about, then you shouldn't be here looking!

A Shoutouts page lets me say hello and share a few inside jokes over the web.

solah.jpg
cam org mabuk laut..
SOLAH..
Member aku time kat SESTER dulu...seorang 'boyer' besar yg perlu diamik perhatian....bahaya,menggunakan modal mukernye untuk tekel dah baham anak dara org..hahaha....seorng yg genius..bijak kat sekolah aku...

cutenye~~
pop.jpg
terhutang budi ngan mamat ni...

POP..^^)
Lama tak dengar khabar mamat ni...andai kata ngko ada lawat site ni..sila ah anto mail ke aku..aku takda mail ngko..huhuhu...lupakah saat manis kita bersama time kita kat SESTER dulu?...aku terhutang budi ngan mamat ni...kalau tak kerana kata kata mamat ni...mungkin aku tak bahgia sampai sekarang..huhuhu...thanks a lot...

mesranye~~~
kojieandfifi.jpg
perbuatan sumbang camni jgn ditiru..tk elok

KOJIE & FIFIE....
Kojie ni merupakan member aku time aku kat SESTER..Fifi plak member sekampung aku..ntah camne ah diorang leh bertemu kat UTP nung...dah jodoh diorang...aku doakan hubungan diorang ni berkekalan ke anak cucu....amin~~
sapa yg akan beranak?kojie kat fifie?

yok.jpg
Nazran a.k.a Yok

NazRan a.k.a Yok. -19 tahun...^-^
Mamat kelantan yang teramatfasih berbicara dalam bahasa Korea.Kalau jadi ketua dia mmg ada bakat...mantap,berdedikasi,penyayang,dan senantiasa berfikiran matang setiap masa.Mamat ni ler antara yg berani menegur salah silap perbuatan aku yg aku lakukan secara sengaja maupon tak sengaja di sini.Best kawan dengan dia..Merupakan seorang keeper yang mantap,mampu mempamerkan aksi yg gilang gemilang di atas padang.Setiap kali beraksi,sure awek awek di sekitar padang tu takkan melepaskan peluang menyaksikan aksi beliau men'dive'kan diri bagi menyelamatkan bola...hebat!!tersangat hebat!!
 
 
Kepada mat Yok...teruskan tidak ponteng kelas..dapatkan sijil tak ponting kelas..lu mmg hebat Yok..tabik tabik..

comel.jpg
Comel ( yang memakai 'cap' )
Arif Rahimi,20 a.k.a Comel.
Entah sesapa ntah yang sesuka hati kasi nama kat mamat ni jadi Comel.Nak kata lawak tak sampai hati ah plak aku.Ikut hati aku nak gelak jek..hahaha...Mamat ni sekarang tinggal bersama aku kat umah.Power gilerk kalau cakap pasai komputer dan kenderaan awam.Suka tido dari pagi ke pagi esoknya.
AKA Comel..
pastikan datang kelas awal!! ^^
Jangan ponteng kelas.Hahahaha....

TAKI , 19- Kedah
The one who helped me with my problems.He is a smart guy.
hehee...tak nak ah citer bebanyak psai mamat ni ..karang tak abis plak citernye nanti. Yang pasti mamat ni best nak wat kawan.Ada sesapa nak berkenalan dengan dia?Email jek ke aku.

taki.jpg
Taki yang tidak memakai baju merah.

din.jpg
Din yang pikir dia tu orang Korea
Izzuddin a.k.a "Mr. Din Su Yong"
"Don't worry, kita makan jek,yakin halal!" Heheheh, famous words from the man when we got problems with the 'halal' food in Korea.

DIN, I never hear from you anymore! Walaopon dok kat korea sesama,bukan senang nak jumper dia sekarang ni.Selalu jek hilang,pergi bawa diri sesorang.Maklum aaa..muka cam orang Korea..^^

nanaira.jpg
ira & nana
Ira and Nana -19
Aku lupa bila first time kenai rapat ngan minah dua org ni.Namun yang pasti, agak best gak ah ngan diorang ni kalau nak berkawan.Dah ler pandai masak ni malah sangup masak untuk memember yang memerlukan makanan.hehehe....Dulu tinggal kat Sagen-Dong tp kini dah kat Kisuksa dah..
Kepada dua org ni---- bila nak jemput aku makan agi weiii???

pidut.jpg
Pidut dan Paije

$@l!Ng $@Y@nG MenyayaNgI
Today's Specials..Pidut anf Paije
Satu pasangan yang tidak asing lagi dikalangan pelajar malaysia di korea..dimana saja mungkin anda akan terlihat kelibat mamat mamat ni.Tak kira ah kat Myong-dong ka?Garibong ka? atau pepe tempat membeli belah.Jangan percaya kepada kedua dua mamat ni..bahaya...hahahaha
Walao pepepon,kepada kedua dua mamat ni...aku nak ingatkan supaya berhati hati ketika melakukan hubungan songsang...malu!!!

yi.jpg
4 sekawan....

4 SEKAWAN...
Like one bunch of daisies - 4 sekawan yang kiut miut ni senantiasa melakukan aktiviti bersama sama.Dari sekolah sampailah ke Busan, dari Busan sampai lah ke Seoul balik,senantiasa bersama sama.Senang berkawan ngan mereka ni..best..best...(^ㅗ^)
Dari kiri, Yi shee, Wen yang lecey, Laiyin dan KC..hehehe....

keke